С изпращането на съобщение в контактната форма се съгласявате данните ви да бъдат ползвани за комуникация, по смисълa на влезлия в сила GDRP ( ОБЩ регламент относно защита на данните на Европейския съюз)

Ако не желаете да ползвате формата за контакт, можете да ми да позвъните директно на тел: 0988 851785,
Да ми пишете
  на мейл: galina.photography@abv.bg или
Да се свържете с мен във Facebook чрез  иконката в левия ъгъл на страницата.

Ще бъде лесно и удобно и за Вас и за мен, ако попълвайки контактната  форма ми напишете какво ста планирали в най- общ план, а детайлите ще обсъдим в лична комуникация на следващ етап.

Често получвам мейли със съдържание от рода : „ще се женим, дайте ни оферта“:) а това никак не звучи конкретно, така че 2 изречения, които да дават идея какво планирате ще са от голяма полза:)

Ще ви изпратя подробна оферта, веднага щом получа нужната информация от Вас.

Важно е също да имате предвид, че сватбеният фотограф отговаря на доста запитвания, така че докато се водят обсъжданията по мейл (когато няма възможност за среща) е възможно датата да се заеме.

Фотокнигите се изработват в зависимост от бюджета, който искате да отделите и могат да струват между 290лв и 400лв, като това е цена за книга с размер 30/30 см, 20 страници, твърди страници, твърда корица. Корицата може да бъде пълноцветен печат или луксозна кожена корица, като вторият вид са всъшност книгите с по-висока цена.