Оферта за сватбена фотография 2018


сватбен фотографУважаеми младоженци,
Благодаря Ви за интереса към моята работа, ако решите да ми се доверите, се надявам и Вие и аз да останем доволни от крайният резултат.

Веднага след като ми кажете детайли за Вашето тържество, ще ви изпратя подробна оферта, съобразена с Вашия план и моите възможности да поема ангажимент за Вашето сватбено тържество.

 Как снимам

Снимам активно през цялото време, малко вероятно е да ме видите да седя, освен по времето, когато гостите вечерят, което не означава, че ще получите “2800”кадъра, а означава, че снимам много, за да уловя моментите и атмосферата на Вашата сватба, които да предам по най-добрият начин.
Aко отделите време да разгледате галериите, ще добиете представа как снимам, а това е много важно, за да сме сигурни и вие и аз, че имаме подобен вкус за фотография.

Какво получавате

Получавате кадрите разделени на папки, според момента от сватбата, в който са се случвали – “подписване”, “сесия” и т.н. Стремя се да покажа по най-добрият възможен начин, събитията, които снимам, за товa всички кадри преминават старателна селекция и обработка.
Убедена съм, че добре подбраните галерии са цел на всеки уважаващ работата си фотограф:)

Фотокниги

Изработката на Фотокнига договарям допълнително, ако младоженците имат интерес да поръчат такава. Цените на книгите варират в диапазона 260 – 400лв, в зависимост от това колко луксозна ще бъде книгата и колко страници ще съдържа. Обикновено работя книгите във формат 30/30см, луксозна корица и твърди страници. Книгите изработвам след приключване на сватбения сезон, за да мога да им отделя достатъчно внимание.

Репортаж

Харесвам и търся репортажния стил на снимане, уловените моменти, тези които дори Вие няма да сте забелязали:) Снимането на сватба по същество е един доста тежък репортаж – нужни са бърза реакции и способност да имровизираш на мига, а аз вярвам, че мога и двете.
Ако случайно сте от хората, които държат да бъдат снимани в цял ръст през цялото време, то е възможно моите близки планове и портретен стил да ви изненадат, за това пак ще кажа- разгледайте галериите:)

Онлайн галерия

За улеснение на младоженците и понеже разбирам нетърпението, с което очакват да видят кадри от сватбата, подбирам 20-30 кадъра и ги слагам в онлайн галерия до няколко дни след тържеството. Така хората могат спокойно да изчакат обработката на останалите кадри, а и роднините имат възможност да се порадват на първи кадри от сватбата.
Ако сте много нетърпеливи, можете да получите експресна обработка на цялата галерия от избрани кадри, която обикновено е между 120 -150 кадъра, но това ще струва допълнително 150 лв.

Доверие

Доверието е съставна част на добрата сватбена фотография. Много е важно да се усеща доверие между двойката и фотографа- само тогава се получават наистина хубави сватбени снимки.
За мен е много важно да мога да показвам работата си, така че ако случайно имате изискване за конфиденциалност, държа да го знам предварително, за да мога аз от своя страна да преценя дали искам да поема ангажимент за снимки, които никога няма да видят бял свят.


За да запазите конкретна дата е нужно да ми се обадите по телефона и да се уговорим за среща.
Когато разтоянията и обстоятелствата не позволяват лична среща, срещата в скайп е едно добро решение.

След като се уточнят всички детайли по съвместната ни работа, за да запазите датата трябва да внесете 20% от договорената сума като депозит по банкова сметка и разбира се може да Ви бъде издадена фактура.

Толеранс от 1-2 дена, в които да внесете сумата смятам за нормален.ФОТОКНИГИ


Фотокнигите могат да се поръчат на цена от 260 до 400 лв, за стандартната поръчка от 24-30 твърди страници, твърда корица.
Цената зависи от това колко лукозна ще бъде книгата, ще има ли кожена корица и каква.

Ето примерни снимки на една фотокнига:

 

Младоженците, които изберат план Extra plan ще получат като подарък слайдшоу:)

            СЛАЙДШОУ